Arion Fresh Cat Adult

No. d'article HP 399 12
Arion Fresh Cat Adult 12 kg is een complete voeding voor volwassen katten.  Zicht Een goed zicht is erg belangrijk voor je kat. Niet alleen om de wereld te kunnen ontdekken, maar ook om haar jachtinstinct te ondersteunen. Om het zicht van je kat veilig te stellen, voegden we een verhoogde dosis
Zak 12 kg
Prix
€ 39,05
prix par Zak 12 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Arion Fresh Cat Adult 12 kg

is een complete voeding voor volwassen katten. 

Zicht
Een goed zicht is erg belangrijk voor je kat. Niet alleen om de wereld te kunnen ontdekken, maar ook om haar jachtinstinct te ondersteunen. Om het zicht van je kat veilig te stellen, voegden we een verhoogde dosis vitamine A en een optimale dosis taurine toe, aangevuld met kruiden zoals brandnetel en goudsbloem.

Immuunsysteem
Het immuunsysteem van nieuwsgierige katten wordt continu op de proef gesteld. Een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding is extra belangrijk om hen daarbij te ondersteunen. ARION Fresh Adult Cat levert alle bouwstenen om de immuniteit van je kat te boosten. De voeding werd verrijkt met gist en antioxidanten zoals zink en vitamine E.

Huid en vacht
De huid en vacht van je kat geven een goed beeld van haar algemene gezondheidstoestand. Een stralende kat is een gezonde kat! Daarom stopten we ARION Fresh Adult Cat boordevol voedingsstoffen die haar huid en vacht in topconditie houden, zoals lijnzaad en een goede dosis zink en biotine.
Commentaires (1)
  • Top
    Mijn rooie boerderij kat heeft dit altijd gehad. Ik ben overgestapt op ander voer want dit werd duurder en minder inhoud. Spijt van gehad meneer kreeg blaas problemen. Dus dit weer gehaald en de blaas problemen waren weg
    Chargement en cours
    Chargement en cours