Arion Breeder Active

No. d'article HP 199 01
Arion Breeder Active 20 kg is een glutenvrije, complete droge voeding voor volwassen honden met een verhoogde activiteit. Deze speciale formule ondersteunt de spieren en gewrichten. Ze beantwoordt perfect de voedingsbehoeften van uw hond en draagt bij tot een optimaal uithoudingsvermogen.
Zak 20 kg
Prix
€ 49,15
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Arion Breeder Active 20 kg

is een glutenvrije, complete droge voeding voor volwassen honden met een verhoogde activiteit. Deze speciale formule ondersteunt de spieren en gewrichten. Ze beantwoordt perfect de voedingsbehoeften van uw hond en draagt bij tot een optimaal uithoudingsvermogen.

Samenstelling:
kip (gehydrateerd 44%), rijst (33%), dierlijk vet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, erwten, bietenpulp, biergist, aardappel, geraffineerde cellulose, zout, FOS, MOS, druivenpitten en rozemarijn. 

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 31 %
ruw vet 21 %
ruwe as 7,5 %
ruwe celstof 2,5 %
calcium 1,5 %
fosfor 0,9 %

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 20 000 IU
Vitamine D 1700 IU
Ijzer 88 mg
L-carnitine 300 mg
Koper 10 mg
Zink 150 mg
Mangaan 9 mg
Jodium 2,2 mg
Selenium 0,06 mg

Bevat EU gereguleerde antioxidanten.

Commentaires (2)
  • Arion
    Goed voer voor mijn rottweilers met een hoger vet gehalte en ze eten het goed
  • Overschakeling dus mixen
    Vandaag deze zak binnengekregen en we gaan van een ander voer dus voor de overschakeling word de laatste voedingen gemixt en wat kreeg ik vandaag deze brokken ging onze rottweiler er tussen uitvissen dus denk dat het goedgekeurd is . We zijn naar dit voer overgestapt op aan raden van een goede vriend en we zijn hem daar heel dankbaar voor .
    Chargement en cours
    Chargement en cours