Nerveuze paarden

Niets is zo vervelend om een paard met een langdurige blessure of tijdens een herstelperiode na operatie rustig te houden tijdens de verplichte boxrust. Wij, mensen, beseffen dat we het een tijdje rustig aan moeten doen maar onze paarden hebben het hier wat moeilijker mee! Ook het herstel stapsgewijs opbouwen is niet altijd een makkelijke karwei.

Jonge en temperamentvolle paarden kunnen heel wat stress opbouwen tijdens training, wedstrijd, vervoer, beslaan,… zodat ze zelfs voor zichzelf maar ook voor de ruiter een onveilige situatie kunnen creëren.

Hippalgo Relax Mix is samengesteld om nerveuze paarden te kalmeren, zonder dat ze er suf van worden. Hierdoor heeft het geen negatieve invloed op de prestaties; integendeel de paarden gaan sneller en beter ontspannen. Relax-mix is een natuurlijk supplement dat opgebouwd is door essentiële vetzuren die een invloed hebben op het centraal zenuwstelstel en hierdoor een kalmerende werking hebben. We raden aan om het supplement aan het voer toe te voegen vanaf 7 dagen voor de stresssituatie.

Hippalgo Relax Mix zorgt dus voor de ideale gemoedsrust voor uw paard en heeft daarbij ook een positief effect op de spierweefsel ontwikkeling.

Voor vrijblijvend (voedings)advies op maat van uw paard, kan u steeds terecht bij onze voedingsadviesservice

Blijft u graag op de hoogte van al onze tips en adviezen voor paarden? Schrijf u onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief of volg ons op: Image title

Chargement en cours
Chargement en cours