Vivo Start

Art nr. VR 112 99
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Vivo Start in big bag is de unieke start voor kalveren van 0 tot 10 weken heeft de volgende voordelen: smakelijke aanvulling van noodzakelijke vitaminen en mineralen, focus op snelle krachtvoeropname, optimale pensontwikkeling als extra stimulatie van de vorming van de penspapillen, bevat
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vivo Start in big bag

is de unieke start voor kalveren van 0 tot 10 weken heeft de volgende voordelen: smakelijke aanvulling van noodzakelijke vitaminen en mineralen, focus op snelle krachtvoeropname, optimale pensontwikkeling als extra stimulatie van de vorming van de penspapillen, bevat hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en is een uiterst zuiver voer.

De aanbevolen dagelijkse dosis spreiden over meerdere voederbeurten in kleine hoeveelheden. Deze dosis is afhankelijk van de leeftijd en gewicht. Naast Vivo Start een goede kwaliteit stofvrij hooi verstrekken (geen graskuil of voordroog).

Het aantal kilogram is afhankelijk van het volume van het product. Gemiddeld zit er 600 kg in één big bag maar de exacte hoeveelheid wordt bepaald door weging.    


Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden