Merrie & Veulenmengeling

Art nr. VP 014 00
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Veulenmengeling in bulk met een minimale bestelhoeveelheid van 1500 kg  is een smakelijke en licht verteerbare muesli voor veulens tot 12 maanden, hoogdrachtige en lacterende (melkgevende) merries. Het bevat naast zijn hoogwaardige en zuivere grondstoffen, ook melkproducten voor een optimale groei.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Veulenmengeling in bulk

met een minimale bestelhoeveelheid van 1500 kg is een smakelijke en licht verteerbare muesli voor veulens tot 12 maanden, hoogdrachtige en lacterende (melkgevende) merries. Het bevat naast zijn hoogwaardige en zuivere grondstoffen, ook melkproducten voor een optimale groei. Het is aan te raden om veulens zo snel mogelijk vast voer te geven. Het verteringsorganisme zal hierdoor sneller en beter ontwikkelen. Dankzij de uitgebalanceerde verhoudingen van vitaminen en mineralen zorgt deze mix voor een optimale botaanmaak en ondersteunt het behoud van het kraakbeen.

Deze mengeling één week voor het veulenen aan de drachtige merrie geven zodat men een rijke melk bekomt. Daarenboven zal de melkgift gestimuleerd worden. Na het spenen van het veulen weer geleidelijk overschakelen naar een mengeling aangepast aan de merrie. 
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden