Rabby Baby

Art nr. VD 116 01
Omschrijving
Rabby Baby 700g is het eerste vast voer voor jonge knaagdieren en konijnen. Het is bovendien ook geschikt bij zogende dieren met melktekorten, zeer grote nesten of ter recuperatie bij darmproblematiek. Het bevat een heel hoog gehalte aan vitaminen en spoorelementen; die nodig zijn om een optimaal
St 700 gr
Prijs
€ 6,60
prijs per St 700 gr
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Rabby Baby 700g

is het eerste vast voer voor jonge knaagdieren en konijnen. Het is bovendien ook geschikt bij zogende dieren met melktekorten, zeer grote nesten of ter recuperatie bij darmproblematiek. Het bevat een heel hoog gehalte aan vitaminen en spoorelementen; die nodig zijn om een optimaal immuunsysteem te bekomen. Verder bevat het ook probiotica om een gezond spijsverteringsstelsel te bekomen. De zeer goed verteerbare ingrediënten en aanwezige melkproducten bevorderen de algemene groei en ontwikkeling.

Gebruik
Vanaf de leeftijd wanneer deze jonge dieren vast voer kunnen opnemen. Een koffielepel per 2kg lichaamsgewicht boven op het normale rantsoen tot en met een week na speenleeftijd. Te voeren naast moedermelk of voor moederloze dieren naast de papfles.
Infofiche
Beoordeling(en) (1)
  • Heel content
    Geef deze bij aan mijn voedsters met een groot nest. Ook voor de kleintjes is het een super bik
    Aan het laden
    Aan het laden