Quattro

Art nr. VP 045 99
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Quattro in big bag is een eiwit en suiker sobere muesli voor paarden zoals Quarters, Fjorden, Ijslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ... . Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn daardoor in staat om veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Ook andere soorten
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quattro in big bag

is een eiwit en suiker sobere muesli voor paarden zoals Quarters, Fjorden, Ijslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ... . Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn daardoor in staat om veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Ook andere soorten paarden en pony’s die snel ‘rond’ komen te staan, hebben baat bij deze speciale muesli aangezien de suiker- en eiwitgehaltes aangepast zijn aan hun natuurlijk kader.

Quattro is ook zeer geschikt in het dieet van paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. Paarden die ooit hoefbevangen geweest zijn, blijven gevoelig voor het wederkeren van deze aandoening. Mede door dit aspect is het van groot belang dat deze paarden, en ook chronisch bevangen paarden, zo goed mogelijk ondersteund worden met een voor hun passend rantsoen.

Het aantal kilogram is afhankelijk van het volume van het product. Gemiddeld zit er 600 kg in één big bag maar de exacte hoeveelheid wordt bepaald door weging.   
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden