Potgrond Universeel 40 L

Art nr. MS 166 40
Omschrijving
Samenstelling: potgrond op basis van tuinturf, witveen, naaldbladgrond, boomschorscompost en samengestelde meststoffen. Verder werden de nodige voedingsstoffen en nevenelementen toegevoegd voor een krachtige ontwikkeling van de planten. pH (water) zone: 5-6.5 Elektrische geleidbaarheid (EC):
St 40 l
Prijs
€ 9,20
prijs per St 40 l
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Samenstelling:

potgrond op basis van tuinturf, witveen, naaldbladgrond, boomschorscompost en samengestelde meststoffen. Verder werden de nodige voedingsstoffen en nevenelementen toegevoegd voor een krachtige ontwikkeling van de planten.

pH (water) zone: 5-6.5

Elektrische geleidbaarheid (EC): 400µS/cm

Bemest met: 1.25 kg/m³ samengestelde NPK meststof 14-16-18.

Gebruiksaanwijzing:

voorzichtig de wortelen van de plant losmaken en zo goed mogelijk de oude grond verwijderen. Geef de voorkeur aan een grotere pot dan de vorige en leg een stukje steen op de bodem van de bloempot om de drainage te bevorderen. Plaats uw plant in het midden van de pot en vul aan met potgrond STRUCTURAL Type 1 zonder het wortelgestel te beschadigen. Zachtjes aandrukken en vergeet niet een boord te laten om gemakkelijk te kunnen begieten. Onmiddellijk na het verpotten, water geven en na een zestal weken geregeld bijmesten.

Doel:

Universeel gebruik

Beoordeling(en) (1)
  • Prima
    Prima kwaliteit, snel geleverd
    Aan het laden
    Aan het laden