Hippalgo Zero

Art nr. VP 115 20
Omschrijving
Hippalgo Zero 20 kg  met een zeer laag suikergehalte van 3,8% en zetmeelgehalte van 4,8% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een
Zak 20 kg
Prijs
€ 27,00
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Hippalgo Zero 20 kg 

met een zeer laag suikergehalte van 3,8% en zetmeelgehalte van 4,8% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een specifiek kruiden- en groentenmengsel. Hierdoor wordt er een uitzonderlijke muesli gecreëerd met een laag suiker- en zetmeelgehalte, hoog vetgehalte en veel structuur. Maar hier houdt het niet op; pré- en probiotica stimuleren de darmwerking en helpen de natuurlijke weerstand te versterken en Cel-Protect beschermt lichaamscellen tegen oxidatieve stress*. Het is een natuurlijke bron van anti-oxidanten en bovendien ook rijk aan polyfenolen.

Paarden met maag- en stofwisselingsproblemen (maagzweren, insulineresistentie, EMS, PPID, laminitis, …) hebben baat aan een voer met een laag suiker- en zetmeelgehalte. Om toch voldoende energie uit het voer te halen om arbeid te verrichten, is een veilige energiebron nodig, namelijk vetten en oliën. Verder is veel structuur belangrijk zodat er veel wordt gekauwd.

Zero is ook zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor chronische hoefbevangenheid. Paarden die ooit hoefbevangen geweest zijn, blijven gevoelig voor het wederkeren van deze aandoening. Mede door dit aspect is het van groot belang dat deze paarden zo goed mogelijk ondersteund worden met een voor hun passend rantsoen.


Voor?
- moeilijke eters en nerveuze paarden;
- paarden met verterings- en stofwisselingsproblemen.

Bekijk hier een review van een Zero gebruiker voor haar Endurance-paarden:

Beoordeling(en) (10)
 • Super goed eten
  We hebben dit eten aangeraden gekregen door onze osteopaat en door mijten zelf. We zijn zo blij dat we hier op zijn overgeschakeld. Iedereen zei het direct amai hij ziet er zo goed uit. Mijn paard kwam van ver en dit eten hielp hem heel goed. Het eten is heel goed om zijn darmen en maag te bescheremen. Er zit ook heel weinige suiker in en dat was zeker een must voor hem. Zeer tevreden. Nu is hij terug gezond en heeft hij een mooi glans op zijn vacht.
 • Mega goed eten
  We hebben dit eten aangeraden gekregen voor ons paardje met suikeralergie en zwakke darmen. Amai dit eten is zo goed we zagen na een paar weken zo een verschil van dof naar blinkende vacht en platte naar goede mest. We zijn echt zo tevreden nooit meer ander eten. Hij eet het ook op met heel veel plezier en het ziet er zo goed uit.
 • smakelijk en uiterst geschikt bij HB
  In de 35j paarden verschillende voeders geprobeerd en telkens terug bij Mijten uitgekomen. Ik geef deze voeding aan eentje met IR en aan eentje dewelke zoolperforaties heeft gehad. Tijdens die periode stond deze laatste op de quattro mix.., toen Zero beschikbaar was overgestapt. Ze lusten het graag, ziet er ook smakelijk uit en het zorgt dat er voldaan is aan hun basisbehoeften.
 • Smaakvol voer zonder suiker
  Reeds een tijdje geef ik Hippalgo Zero aan mijn Belgisch trekpaard. ze is wat op de sukkel met cpl zij het in lichte vorm. Door haar Hippalgo Zero te geven hoop ik de ziekte onder controle te houden. tot nu ben ik heel lovend over het voer. Ziet er vooral zeer smaakvol uit en valt ook zeer goed in de smaak van het paard!!!
 • Heel tevreden
  Onze pony worstelt met insuline resistentie en dankzij de zero kan hij op gewicht blijven zonder aan te komen en heeft hij de nodige voedingsstoffen toch binnen
 • Gezonde top kwaliteit
  Hippalgo Zero werd ons een hele tijd terug aangeraden voor mijn énorm kieskeurige shetlander met PPID. Hij lustte letterlijk niets meer. Ik geef dit nu al maanden en hij doet het er uitstekend op. Hij glanst, gaat goed in en uit de vacht, geen gezondheidskwaaltjes meer gehad sindsdien én hij eet zijn balancer weer! Rakker moet niets anders meer hebben. Het voer ruikt ook heel lekker, stoft niet en ziet er kwaliteitsvol uit.
 • Zeer tevreden shetland
  Ik geef mijn kieskeurige shetland een tijdje dit voer en hij lust het. Een wonder. Reeds veel uitgeprobeerd en telkens liet hij het staan. Goed voor zijn hoefbevangenheid en lekker. Meer moet het niet zijn.
 • Insuline resistent paard
  De osteopaat heeft vast gesteld dat mijn paard insuline resistent is dus heeft ze mij deze voeding voorgesteld om de suikerinname en verdikking te voorkomen. Ondertussen zijn we overgeschakeld en geef ik deze voeding in combinatie met de opti-form. Het heeft even geduurd voor haar om de overschakeling te maken van energie uit suikers naar energie uit vetten te halen. Waardoor de werklust in het begin wel minder was maar dit moet je tijd geven. Alsook de smaak van het eten was wennen voor haar. Zeer goed product, waarvan de mest er ook goed uit ziet.
 • Hippalgo Zero
  Voer het aan een Fries met eczeem en cpl,en voerde hiervoor vitalbix,maar hij viel erg af,dus overgestapt op hippalgo zero ,en het resultaat mag er zijn,want is mooi aangekomen en glimt als een spiegel,echt heel erg tevreden met dit voer.
 • Pony eet het met smaak op
  Op Horse Event advies gevraagd.. en proefzakje mee gekregen. Pony at het direct met smaak op. Nu staat hij inmiddels 1,5 maand op de Zero . En dat pakt prima uit. Zijn maag en darmen zijn tot rust gekomen en sindsdien ook geen krampkoliek meet gehad. Je ziet hem veranderen in heel zijn lichaam. Blij met dit advies .
  Aan het laden
  Aan het laden