Hippalgo Senior Plus

Art nr. VP 124 20
Omschrijving
Hippalgo Senior Plus 20 kg is speciaal ontwikkeld voor oudere paarden. Zij hebben namelijk andere behoeften op gebied van o.a. eiwit, energie en ruwe celstof. Bovendien is deze muesli ook eenvoudig te verteren en zeer smakelijk om een goede opname van alle voedingsstoffen te stimuleren. Omdat
Zak 20 kg
Prijs
€ 19,30
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Hippalgo Senior Plus 20 kg

is speciaal ontwikkeld voor oudere paarden. Zij hebben namelijk andere behoeften op gebied van o.a. eiwit, energie en ruwe celstof. Bovendien is deze muesli ook eenvoudig te verteren en zeer smakelijk om een goede opname van alle voedingsstoffen te stimuleren.

Omdat veel oudere paarden moeite hebben met suiker en zetmeel, heeft Senior Plus een laag suiker- en zetmeelgehalte. Daarom is deze muesli ook uitermate geschikt voor paarden met insulineresistentie, ziekte van Cushing en als ze onderliggend gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. 

De voordelen van Hippalgo Senior in het kort:

 • Zeer smakelijk
 • Bevat probiotica
 • Vezelrijke structuur
 • Aangepast eiwit- en energiegehalte
 • Eenvoudig in gebruik – kan (maar hoeft zeker niet) nat gemaakt worden
 • Om op gewicht te komen/te blijven
 • Ook geschikt voor oudere paarden waar nog mee gewerkt wordt

Als je paard op gewicht moet komen of weinig tot geen ruwvoer eet, is Hippalgo Opti-Form in combinatie met Hippalgo Senior Plus een ideale totaaloplossing.


Ontdek meer over dit product
Hippalgo Senior Plus: getest en goedgekeurd
Voer voor oudere paarden
Infofiche
Beoordeling(en) (7)
 • Zeer goed product voor aankomen van moeilijke eter
  Na een uitgebreid voeradvies een zak van deze muesli opgestuurd gekregen. De merrie moest aankomen, maar vanwege haar pittige karakter (en zeer kieskeurig) kan ik haar niet zomaar alles voeren. Met dit voer begint ze rustig aan op gewicht te komen, zonder heet te worden en ze eet het graag. Ik beveel het product zeker aan!
 • Zeer tevreden
  Wij hebben deze op aanraden van mijten zelf, dit voor ons paard van 18jaar met de ziekte van Cushing en alsook astma,eerst mogen uitproberen. Onze merrie is ook nog daarbij kieskeurig wat betreft haar eten. Door haar ziekte was ze afgevallen maar kwam op korte tijd terug mooi aan en voelt zich terug prima! Paardje blij maar wij ook 😀
 • Echte aanrader
  Ideaal voor ons oudje, richting de winter gaat het altijd wat minder, maar nu is ze helemaal voorbereid. Ze staat goed in de haren en is mooi op gewicht. Ze was altijd al kieskeurig maar dit eet ze heel graag. Ik zou het zeker aanraden voor oudere paarden die moeilijk op gewicht blijven.
 • Wat een verbluffend resultaat
  Onze merrie van 32 jaar kregen we dit jaar voor het eerst niet meer zo rond als voorheen ondanks dezelfde weidegang en bijvoeding . Ik was dus ook zeer blij dat ze geselecteerd werd om de senior + te testen Al na 6 weken was er een merkwaardige verbetering Na 8 weken was het resultaat verbluffend Het voer ziet er niet alleen smakelijk uit het heeft ook mijn verwachtingen sterk overtroffen ! Odessa en wij zijn super dankbaar ! Je hebt er alvast een nieuwe tevreden klant bij !
 • Uitgetest en goedgekeurd
  We hebben de eer en het genoegen gekregen om de Senior Plus op twee paardjes van ons te testen. Renzo, een kruising met Arabier van 21 jaar, kwam op korte tijd terug mooi aan en ontwikkelde meer bespiering. Zijn energieniveau ligt ook weer een pak hoger. Tracy, een dressuurmerrie van 25 jaar, staat ook mooi in haar lichaam en voelt zich prima! Omdat zij wat minder werkt dan Renzo, vallen de resultaten bij Renzo uiteraard meer op dan bij Tracy. We zijn alleszins heel tevreden van het voer, en hebben het bij deze dan ook bijbesteld!
 • Niet alleen voor seniors
  Wij hebben met deze voeding een uitstekend resultaat behaald voor onze jonge pony die moeilijk gewicht aankwam. Resultaat al zichtbaar na enkele weken. Ideaal voor paarden en pony's die voeding met lagere energiewaarde nodig hebben en waarvan je wenst dat ze wat voller mogen komen! Eveneens heel gemakkelijk in gebruik zowel droog als nat te gebruiken. Pony lust het graag.
 • Verbaasd over het resultaat
  Ik was een van de gelukkige die dit voer mocht proberen voor mijn 27jarige draver. Ze bleef aan de magere kant, en ik wist niet meer wat ik kon en moest na zoveel geprobeerd te hebben. Een beetje van ja we zien wel, maar ook wetende dat mijten gewoon goed voer leverd ben ik begonnen met de senior plus. Het resultaat is gewoon verbluffend. Zelfs met het vieze natte koude weer komt ze nog bij in haar gewicht. Ik maak het voor haar nat want ze heeft snel slokdarmverstopping. Ze vind het ontzettend lekker en alles word met veel smaak en zorg opgegeten. Alleen maar plus punten over dit voer. Met een verbazingwekkend resultaat, in de periode Dat het paard normaal afvalt komt ze zelfs nog bij. Hoe trots en gelukkig kan je een baasje van een oud paardje krijgen. Hier niks anders meer voor haar.
  Aan het laden
  Aan het laden