Hippalgo Body Builder proefpak

Art nr. HA 295 02
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Spieropbouw? Body Builder proefpak 2 kg bestaat voornamelijk uit rijstzemelen en levert de juiste bouwstoffen om de spieropbouw te ondersteunen bij paarden, zonder dat de paarden te “fris” worden. Het is een bron van essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.  Het verbetert
Zak 2 kg
Prijs
€ 3,55
prijs per Zak 2 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Spieropbouw? Body Builder proefpak 2 kg

bestaat voornamelijk uit rijstzemelen en levert de juiste bouwstoffen om de spieropbouw te ondersteunen bij paarden, zonder dat de paarden te “fris” worden. Het is een bron van essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. 

Het verbetert de spieropbouw, bevordert soepele spieren en zorgt voor een betere stemming bij het paard. Hippalgo Body Builder heeft een hoog gehalte aan vetten en levert dus een belangrijke en veilige energiebron voor sportpaarden, zeker voor paarden die moeilijkheden hebben met de zetmeelvertering zoals insulineresistente paarden, paarden die gevoelig zijn voor spierstijfheid, tying up en dergelijke. Ook paarden die lange beheersbare inspanningen moeten leveren (endurance wedstrijden, lange wandelingen, …), hebben baat bij een krachtvoer met een aangepast vetpercentage.

Hippalgo Body Builder kan als supplement aan het krachtvoer toegevoegd worden voor sportpaarden die intensieve arbeid moeten verrichten of voor jonge paarden die pas in training komen. De hoeveelheid is 300-500gram.  Ook voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen wordt Hippalgo Body Builder aangeraden. 

Bekijk hier een getuigenis van een tevreden gebruiker


Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden