Hippalgo Body Builder

Art nr. HA 295 15
Omschrijving
Spieropbouw? Body Builder 15 kg bestaat voornamelijk uit rijstzemelen en levert de juiste bouwstoffen om de spieropbouw te ondersteunen bij paarden, zonder dat de paarden te “fris” worden. Het is een bron van essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.  Het verbetert de
Zak 15 kg
Prijs
€ 25,00
prijs per Zak 15 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Spieropbouw? Body Builder 15 kg

bestaat voornamelijk uit rijstzemelen en levert de juiste bouwstoffen om de spieropbouw te ondersteunen bij paarden, zonder dat de paarden te “fris” worden. Het is een bron van essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. 

Het verbetert de spieropbouw, bevordert soepele spieren en zorgt voor een betere stemming bij het paard. Hippalgo Body Builder heeft een hoog gehalte aan vetten en levert dus een belangrijke en veilige energiebron voor sportpaarden, zeker voor paarden die moeilijkheden hebben met de zetmeelvertering zoals insulineresistente paarden, paarden die gevoelig zijn voor spierstijfheid, tying up en dergelijke. Ook paarden die lange beheersbare inspanningen moeten leveren (endurance wedstrijden, lange wandelingen, …), hebben baat bij een krachtvoer met een aangepast vetpercentage.

Hippalgo Body Builder kan als supplement aan het krachtvoer toegevoegd worden voor sportpaarden die intensieve arbeid moeten verrichten of voor jonge paarden die pas in training komen. De hoeveelheid is 300-500gram.  Ook voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen wordt Hippalgo Body Builder aangeraden. 

Hippalgo Body Builder met het werkzame bestanddeel gamma oryzanol kan veilig gebruikt worden in de wedstrijdsport als je start onder het regelement van de FEI. Het is alleen niet mogelijk om 100% garantie af te geven. De lijsten met niet toegestane middelen wijzigen namelijk regelmatig en zijn ook niet in alle landen gelijk. Raadpleeg de meest actuele lijst van verboden en verdachte middelen bij de FEI zelf via de volgende link http://prohibitedsubstancesdatabase.feicleansport.org/search/


Bekijk hier een getuigenis van een tevreden gebruiker


Beoordeling(en) (32)
 • Top voer
  Mijn pssm 2 paard doet het hier top op.normaal.staat hij wel erg vaak stijf in zijn lichaam en spieren, maar sinds hij dit krijgt staat hij er top bij.geen spierpijn of stijfheid meer. Mijn jonge merrie krijgt dit ook een die glimt als een spiegel en ziet er gewoon top uit. Vette aanrader met 5 sterren.
 • Super product
  Sinds kort geef ik deze aanvulling voor mijn jonge Fries die maar niet wou bijkomen. Heel veel geprobeerd ook dierenkliniek geraadpleegd maar niets wou helpen.....bleef mager !! Toen ik in mijn zoektocht over dit product begon te lezen dacht ik weer zoiets ....maar heb geen spijt het overwogen te hebben om uit te proberen want nu een maand later is hij al mooi aan het bijkomen! Super blij en dan ook tevreden over hippalgo body builder. Zou het aan iedereen aanbevelen!!! Top product!!!
 • Goud voor een oudje
  Mijn rescue merrie van 23 jaar sukkelt erg met haar lichaam door haar leeftijd en zwaar leven. Het was enorm moeilijk om haar op gewicht te houden maar met Hippalgo Body Builder lukt dit terug goed. Ze heeft geen moeite meer met eten en vindt het ook enorm lekker. Voedertijd is terug een plezier geworden.
 • Geweldig
  Ben hier heel tevreden van! Merk echt het verschil, ze begint gevulder te worden op de plaatsen waar het moest, de spieren dus! Aanrader!
 • Top Spul
  Mix het door geweekt voer. Paard eet het makkelijk op, ook wanneer het droog gevoerd wordt. Geen last van spierpijn en mooi gevuld
 • Super
  Gebuik het nog niet zo lang maar nu al tevreden. Paard vind het super lekker. En komt al mooi aan in spiermassa
 • Topproduct
  Ik gebruik het nu meer dan een jaar voor mijn sportpony die wat last had van spierstijfheid. Sinds we het geven is ze heel soepel, oogt ze ook echt mooi en zit ze duidelijk goed in haar vel.
 • Heel tevreden
  Een fantastisch product om het seizoen te starten. Heel goede ondersteuning tijdens trainingen
 • Zeer tevreden
  Gebruik het voor de paarden die op wedstrijden gaan
 • Mooie aanvulling
  Mijn merrie heeft een hekel aan poedertjes, maar wel behoefte aan extra eiwit en vit E. Daarom was ik blij dit brokje te vinden! Ze eet het graag, heeft meer uithoudingsvermogen maar wordt er niet heter van.
 • Body builder
  Super content van dit product, ik gebruik dit nu al meer dan een jaar voor mijn 5 jarige merrie. Ze is in spiermassa al veel bijgekomen en ze voelt ook los aan. Ik denk dat haar spieren hierdoor ook sneller recuperen. Zeker aan te raden.
 • Zeer tevreden
  Zeer tevreden over dit product. Ik gebruik het al een tijdje voor mijn paard die na een blessure weer aan het opbouwen is. Het is een smakelijke samenstelling dat het paard goed eet. De spieren verbeteren aanzienlijk.
 • Super product
  Mijn ruin van 9 heeft patella luxatie en dit product helpt er heel goed bij. Door goede aanhoudende training en dit product te gebruiken zijn zijn spieren verdubbeld en heeft hij minder last! Heel tevreden over!
 • Zeer tevreden
  Onze merrie die behoorlijk ziek is geweest en weinig besparing meer had, ze liep futloos. We geven nu 5 weken de bodybuilder en ze begint echt weer mooi in de spieren te komen. Ze loopt weer fit en veel soepeler. Erg tevreden.
 • Ondersteuning ouder paard
  Wij hebben een merrie van 27 die wat in begon te vallen qua bespiering. Ze krijgt nu een week of 3 bodybuilder en ze wordt weer wat voller. We zijn zeer tevreden. Ook onze 5 jarige merrie krijgt het omdat zij wat extra’s kan gebruiken omdat ze ingereden wordt. Dit product is zeker een aanrader.
 • Body builder
  Erg tevreden met de bodybuilder. Ik gebruik het nu ca. een half jaar voor mijn Friese ruin van 10 die ik op Z niveau train. Hij miste energie en glans en herstelde niet zo goed na een training. Inmiddels zit hij super in zijn vel en is hij ook een stuk vrolijker zonder heet te worden tijdens het rijden.
 • goede ondersteuning voor het oudere dier
  ik geef het aan mijn twee oude pony’s en merk dat ze net even wat ronder en voller zijn. merk zeker dat ze wat opgewekter zijn en beter in hun vel. ben een tevreden gebruiker!
 • body builder
  ons paard doet het er heel goed op de spieren blijven netjes op pijl en ze word er niet heet van. omdat je er niet veel van hoeft te geven doe je lang met de zak
 • Het product doet wat hij zegt en beoogt
  Ik heb 2 zakken gebruikt. De merrie had geen bespiering . Nu ziet ze gespierd en prachtig uit. Rijden gaat goed en ze zit goed in haar vel. Zij vindt de brokken heerlijk. Dus maakt mij een blijde tevreden klant en krijgt dat wat het product zegt wat het doet.
 • Heel goed supplement
  Mijn paard had het wat lastig kwestie spieropbouw en had daardoor wat problemen bij bepaalde trainingsoefeningen. Sinds hij dit neemt is hij enorm soepel en is meer vooruit( niet frisser), maar loopt constanter en heeft het niet zo lastig. Hij kan er duidelijk beter tegen nu dankzij bodybuilder. Hij is nu ook voller, daarom niet dikker, maar echt wel gespierder. Is iets wat echt werkt!!
 • Het beste supplement
  Mijn paard had heel veel moeite met het ontwikkelen van spieren, ondanks het bijvoeren van allerlei sportbrokken en supplementen. Hij werd er alleen maar dik van en niet gespierd. Tot dat ik Body Builder ging voeren. Nu staat hij er op en top bij, mooi gespierd, maar niet te dik. Heel blij met dit spul!
 • Top spul
  Mijn 6 jarige paard stond even een maand stil en voerde dit bij na het rijden en zag gewoon al in 2 weken verschil! Ongelofelijk! Super te vreden en wil geen andere bodybuilder🙂.
 • Fijn product
  Het houdt mijn paard met ataxie sterk waardoor hij minder hinder van zijn ataxie ondervind. Ik heb mijn paard vanaf het moment dat ik het voer in spieropbouw zien groeien en hij is nu en mooi gespierd paard geworden. Ik voer dit product nu een maand of 3
 • Body Builder
  Ik geef mijn ranke merrie sinds anderhalf jaar BB in de hoeveelheid van 300 tot 500 gr per dag. Ik ben echt zeer tevreden, over spieropbouw en ook het voller blijven van haar lijf. Topproduct voor mijn 'Spring in t veld' BWP merrie
 • Prima toevoeging om mijn ouwetje goed in vlees en spieren te houden
  Mijn oude paard van 24 krijgt dit al jaren bijgevoerd. Hij blijft daardoor goed gespierd en lijkt het werk ook nog prima aan te kunnen. Normaal een tut met toevoegingen in zijn eten,eet hij deze korrels altijd met smaak op. Ik zal het blijven voeren tot zijn einde !!
 • Topproduct
  Het is dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven. Ik schrijf normaal nooit recensies, maar dit product is het waard. Ik voer het aan 4 paarden, 2 dressuurpaarden die serieus aan het werk zijn, 1 jong dier en 1 revaliderende senior. Alle paarden zijn zichtbaar vooruit gegaan, vooral bij de dressuurpaarden merk je dat de spieropbouw beter is, 1 dier heeft moeite om op gewicht te blijven, en is nu een perfect op gewicht. Het jonge dier zit perfect in zijn velletje en het revaliderend paard vaart er ook wel bij. Uiteraard is dit in combinatie met voldoende ruwvoer en correcte training, maar ik ben om. Ook prijstechnisch is het interessant, als ik het vergelijk met alle supplementen die ik eerder voerde. Al deze supplementen zijn de deur uit, ik voer alleen nog elektrolyten bij na de training. In 1 woord TOPspul!
 • resultaat
  ik voer dit product nu 2 maand, na het eerste zakje voer zag ik dat mijn paard er beter van werd. Hij kwam wat aan in spierkracht en zijn prestaties gingen ook vooruit. Nu is bij mijn paard ataxie geconstateerd, en doordat ik dit voer en op de juiste manier train wordt hij steeds een beetje beter. Ik beveel dit product zeker aan.
 • Doet wat het moet doen
  Fijn product dat de spieropbouw en -onderhoud goed verzorgt van mijn 23-jarige. Hij eet het goed en het voert zuinig. Laatste levering bleek deels beschadigd en na melding nu net een nieuwe zak ontvangen. Perfecte service dus ook nog eens !!
 • SUPER PRODUCT
  Nadat mijn twee Arabiertjes een zware leverbotinfectie opgelopen hadden, waren ze net voor en tijdens de behandeling graatmager. Het lukte wel om hen te doen bijkomen eens de behandelingen achter de rug waren en de parasiet verdwenen was, maar de BB gaf echt een duidelijk verschil. Paarden zijn bijna terug op gewicht, spieren worden dag na dag duidelijker zichtbaar, ze zijn vrolijk en showy. Ik ben absoluut fan!
 • ik zit nu erg goed in mijn vel en dat allemaal dankzij Hippalgo Bodybuilder van Mijten.
  Ik ben Delicia een merrie van 5 jaar die insuline resistent is(suiker heeft).Verder ben ik wat hypermobiel, had wel eens een wervel die verkeerd zat en kon moeilijk opstartten met werken dat ik zelfs wel eens staakte. Daarom heeft mijn vrouwtje toen bedacht dat ik een supplement voor mijn spieren moest krijgen maar dat moest wel zonder suiker zijn! Dat is toen Bodybuilder van Mijten geworden en ik mocht het nog testen ook. Ik vind het erg lekker zelfs toen ik tussendoor nog droes heb gehad en zeker 100kg was afgevallen was ik na ongeveer 2 weken weer aardig op gewicht. Ik nu goed gespierd, ik staak niet meer, start nu goed op en blijven mijn wervels op hun plek zitten. ik zit nu erg goed in mijn vel en dat allemaal dankzij Bodybuilder van Mijten. Ik raad het iedereen aan met soortgelijke klachten bij jou paard. Linda en Delicia
 • Top product
  Ik was een van de gelukkige die Body Builder mocht uitproberen bij mijn dressuurpaard. Ondanks dat ik sceptisch was ben ik om. Mijn paard is veel losser, zit beter in zijn vel en zijn spieren zijn gegroeid. De eerste 3 weken merkte ik alleen dat de ontlasting beter werd. Daarna merkte ik dat het losrijden soepeler ging. Het resultaat mag er zijn. En mijn paard werd niet heter of frisser. Top product!
 • Verbluffend resultaat
  Wij hebben op 7 december jl contact gehad over de Hippalgo body builder in combinatie met de optiform. Ik wilde even laten weten dat, na krap een maand, het resultaat verbluffend is! 😊 Mijn paard was ziek geweest (serieuze bloedworminfectie), at zn hooi niet altijd goed, was veel te mager en de bespiering op zn achterhand was zo goed als verdwenen. Deze week is mijn veearts langs geweest, die had hem ongeveer 3 maanden niet gezien. Hij was verrast door de verbetering en dacht dat het paard al zeker 60 kg was aangekomen! Hoe blij kun je zijn 😃
  Aan het laden
  Aan het laden