Hippalgo Black Transit

Art nr. HA 278 01
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Zandkoliek? Black Transit 1,5 kg stimuleert een goede vertering en een vlotte passage in het hele darmstelsel. Gevoelige darmen ontstaan door minder goed functionerende darmen met als gevolg een trage doorstroomsnelheid van het voer door onvoldoende darmbewegingen van de darmen zelf. Dit kan voor
Em. 1,5 kg
Prijs
€ 29,95
prijs per Em. 1,5 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zandkoliek? Black Transit 1,5 kg

stimuleert een goede vertering en een vlotte passage in het hele darmstelsel. Gevoelige darmen ontstaan door minder goed functionerende darmen met als gevolg een trage doorstroomsnelheid van het voer door onvoldoende darmbewegingen van de darmen zelf. Dit kan voor heel wat ongemakken zorgen en zelfs tot koliek leiden. De unieke samenstelling van Black Transit stimuleert de vertering in de darmen en bevordert de darmtransit.

Eén van de veel voorkomende soorten koliek bij paarden is zandkoliek. Wanneer het gras erg kort is, eten paarden veel plantenwortels waardoor ze ongewild veel zand binnenkrijgen. Sommige paarden likken zelfs zand op uit verveling of door een tekort aan mineralen. Het opnemen van een grote hoeveelheid zand kan aanleiding geven tot de vorming van harde zandballen die op hun beurt een verstopping kunnen veroorzaken. De psylliumvezels in Black Transit bevatten veel oplosbare vezels en slijmstoffen. Deze verwijderen het zand uit de darmen, wat de oorzaak is van zandkoliek en verstoppingskoliek. Het is ideaal als totale reinigingskuur voor het darmstelsel en onmisbaar voor uw paard ter preventie van zandophopingen in de darmen en verstoppingskoliek.

Gebruiksaanwijzing:
Paard: 50 gram per dag
Pony: 25 gram per dag
Gemengd met voer verstrekken gedurende 6 opeenvolgende dagen, herhalen om de 14 dagen.
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden