Rabby Baby

No. d'article VD 116 01
Rabby Baby 700g is het eerste vast voer voor jonge knaagdieren en konijnen. Het is bovendien ook geschikt bij zogende dieren met melktekorten, zeer grote nesten of ter recuperatie bij darmproblematiek. Het bevat een heel hoog gehalte aan vitaminen en spoorelementen; die nodig zijn om een optimaal
St 700 gr
Prix
€ 6,60
prix par St 700 gr
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Rabby Baby 700g

is het eerste vast voer voor jonge knaagdieren en konijnen. Het is bovendien ook geschikt bij zogende dieren met melktekorten, zeer grote nesten of ter recuperatie bij darmproblematiek. Het bevat een heel hoog gehalte aan vitaminen en spoorelementen; die nodig zijn om een optimaal immuunsysteem te bekomen. Verder bevat het ook probiotica om een gezond spijsverteringsstelsel te bekomen. De zeer goed verteerbare ingrediënten en aanwezige melkproducten bevorderen de algemene groei en ontwikkeling.

Gebruik
Vanaf de leeftijd wanneer deze jonge dieren vast voer kunnen opnemen. Een koffielepel per 2kg lichaamsgewicht boven op het normale rantsoen tot en met een week na speenleeftijd. Te voeren naast moedermelk of voor moederloze dieren naast de papfles.
Attachments
Commentaires (2)
  • Geweldig lekker
    Wij als konijnenasiel, geven deze korrel al van voordat hij te koop was op de site. En hebben deze gretig mee uitgetest met onze moederloze nesten, alsook met moeders met grote nesten. En we hebben de brok zelfs zéér goed bevonden!! De jongen eten het heel graag, komen er goed van bij en van zodra ze de 4 weken gepasseerd zijn, mengen we deze onder de Rabby Breed om ze ook andere vaste voeding te leren eten. We hebben al meerdere moederloze jongen er met deze baby-biks doorgekregen en zullen deze ook zeker blijven gebruiken!
  • Heel content
    Geef deze bij aan mijn voedsters met een groot nest. Ook voor de kleintjes is het een super bik
    Chargement en cours
    Chargement en cours