Potgrond Universeel 40 L

No. d'article MS 166 40
Samenstelling: potgrond op basis van tuinturf, witveen, naaldbladgrond, boomschorscompost en samengestelde meststoffen. Verder werden de nodige voedingsstoffen en nevenelementen toegevoegd voor een krachtige ontwikkeling van de planten. pH (water) zone: 5-6.5 Elektrische geleidbaarheid (EC):
St 40 l
Prix
€ 9,20
prix par St 40 l
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Samenstelling:

potgrond op basis van tuinturf, witveen, naaldbladgrond, boomschorscompost en samengestelde meststoffen. Verder werden de nodige voedingsstoffen en nevenelementen toegevoegd voor een krachtige ontwikkeling van de planten.

pH (water) zone: 5-6.5

Elektrische geleidbaarheid (EC): 400µS/cm

Bemest met: 1.25 kg/m³ samengestelde NPK meststof 14-16-18.

Gebruiksaanwijzing:

voorzichtig de wortelen van de plant losmaken en zo goed mogelijk de oude grond verwijderen. Geef de voorkeur aan een grotere pot dan de vorige en leg een stukje steen op de bodem van de bloempot om de drainage te bevorderen. Plaats uw plant in het midden van de pot en vul aan met potgrond STRUCTURAL Type 1 zonder het wortelgestel te beschadigen. Zachtjes aandrukken en vergeet niet een boord te laten om gemakkelijk te kunnen begieten. Onmiddellijk na het verpotten, water geven en na een zestal weken geregeld bijmesten.

Doel:

Universeel gebruik

Commentaires (1)
  • Prima
    Prima kwaliteit, snel geleverd
    Chargement en cours
    Chargement en cours