Aubichick

No. d'article HA 012 20
Aubichick 20 kg is als bodembedekker uitermate geschikt voor kippen. Aubichick is afkomstig uit de binnenzijde van de hennepstengel waardoor het geen scherpe punten bevat en zacht is van structuur. Het heeft een constante kwaliteit en is het hele jaar door verkrijgbaar. Aubichick is een
Zak 20 kg
Prix
€ 17,35
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Aubichick 20 kg

is als bodembedekker uitermate geschikt voor kippen. Aubichick is afkomstig uit de binnenzijde van de hennepstengel waardoor het geen scherpe punten bevat en zacht is van structuur. Het heeft een constante kwaliteit en is het hele jaar door verkrijgbaar. Aubichick is een hennepproduct dat snel afbreekt tot een vruchtbare humus waardoor het slechts een minimale hoeveelheid mestvolume creëert. Het absorbeert uitstekend: 12 keer meer vocht dan stro en 4 keer meer dan houtkrullen. Daarnaast houdt het geuren vast en is het absoluut niet stoffig. 
Attachments
Commentaires (2)
  • Ideale bedekking
    Ideale bedekking, of het nu in het kippen nachthok, of in de eendeverblijf is. Maak niet uit, ik vind het proper en heel fijn spul om mee te werken , het kan zo in de groene container of op de composthoop ,. En onze dieren vinden het ook fijn. Bij zaagsel deden ze meestal niezen. Bij dit zijn ze tevreden. Top kwaliteit en niet duur.
  • super droog en cosie
    al onze neerhofdieren van konijn tot kip hebben deze bodembedekker in het hok. dit product is veel zuiniger in gebruik dan andere bodembedekkers, het neemt enorm veel vocht op en blijft goed liggen. Eveneens composteert het zeer snel. Topproduct , onze veestapel is er dol op.
    Chargement en cours
    Chargement en cours