Procare Resist Calm

Item No. HP 382 03
0 reviews Write a review
Prins Procare Resist is een hoogwaardige voeding verrijkt met kruidenextracten. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor honden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie kunnen een verminderde weerstand hebben.
Zak 3 kg
Price
€ 21,25
price per Zak 3 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Prins Procare Resist is een hoogwaardige voeding verrijkt met kruidenextracten. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor honden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie kunnen een verminderde weerstand hebben. Daarnaast kunnen ook angst, stress en hormonale schommelingen voor een verlaagde weerstand zorgen, waardoor de hond gevoeliger wordt voor ziekten en infecties. De kruidenextracten zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van uw hond. Hierdoor verbetert ook de algehele conditie van je hond! Dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en optimale spijsvertering. Hondenvoeding met de kracht van de natuur.

ProCare Resist is speciaal geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. Na het verdwijnen van de klachten kun je overstappen op een andere voeding uit het ProCare assortiment. ProCare Resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven. De voeding is in de vorm van een geperste brok.

In handige 3 kg verpakking. 
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading