ProCare Puppy&Junior Perfect S

Item No. HP 229 03
0 reviews Write a review
Prins Procare Puppy & Junior is een hoogwaardige voeding speciaal voor de pup en jonge hond. De met zorg geselecteerde voedingsstoffen ondersteunen een gezonde groei. Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem en een aangepast calcium en fosforgehalte zorgt voor een
Zak 3 kg
Price
€ 4,48
price per Zak 3 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Prins Procare Puppy & Junior is een hoogwaardige voeding speciaal voor de pup en jonge hond. De met zorg geselecteerde voedingsstoffen ondersteunen een gezonde groei. Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem en een aangepast calcium en fosforgehalte zorgt voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Jouw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een sterke volwassen hond. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding waardoor de hond niet verver. Wanneer uw pup te groot wordt en niet meer kauwt op de brok, kunt u de overstap maken naar de ProCare Super. Deze voeding heeft een vrijwel identieke samenstelling als de ProCare Puppy en Junior, met als verschil een grotere brok waardoor de hond gestimuleerd wordt te kauwen. Dit bevorderd de vertering en opname van voedingsstoffen.

ProCare Puppy en Junior is bijzonder geschikt voor pups en jonge honden vanaf 4 weken tot een leeftijd van ca. 12 maanden. Daarna kun je overstappen op de ProCare Super of ProCare Standaard-fit. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt, let op meng geen geperste en krokante brokken. De voeding is in de vorm van een geperste brok.

In handige 3 kg verpakking. 

Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading