Procare light low calorie

Item No. HP 383 07
0 reviews Write a review
Prins Procare Light is een hoogwaardige voeding die bijzonder geschikt voor honden die te zwaar zijn vanaf 18 maanden en die verantwoord moeten afvallen. Een laag vet en energiegehalte zorgen ervoor dat je hond weer het gewenste gewicht bereikt. Het verhoogde vezelgehalte vermindert het gevoel van
Zak 7,5 KG
Price
€ 43,95
price per Zak 7,5 KG
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Prins Procare Light is een hoogwaardige voeding die bijzonder geschikt voor honden die te zwaar zijn vanaf 18 maanden en die verantwoord moeten afvallen. Een laag vet en energiegehalte zorgen ervoor dat je hond weer het gewenste gewicht bereikt. Het verhoogde vezelgehalte vermindert het gevoel van honger tussen de maaltijden door. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. Alle noodzakelijke voedingselementen zijn in de juiste verhoudingen aanwezig om de hond in optimale conditie te krijgen en houden tijdens de afvalperiode.

ProCare Light wordt gevoerd op streefgewicht, dit is de dagelijkse portie die vermeld staat bij het gewicht dat de hond moet gaan wegen. Tijdens het afvallen mag de hond beslist niet worden bijgevoerd. Geen beloningen e.d. Als het gewenste gewicht bereikt is, kun je overgaan op een passende voeding binnen het ProCare assortiment. ProCare Light is bijzonder geschikt voor honden met overgewicht vanaf 18 maanden. LET OP: ProCare Light dient niet langer dan 6 maanden gevoerd te worden. Deze voeding is niet geschikt voor drachtige teven omdat deze meer energie nodig hebben. De vorm van deze voeding is een geperste brok.

Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading