Procare croque lam/rijst hypo

Item No. HP 384 10
0 reviews Write a review
Prins Procare Hypo-Allergic Adult Lam en Rijst is een hoogwaardige voeding uitermate geschikt voor honden met allergische klachten. Het gebruik van bepaalde eiwitbronnen zoals lam, beperkt de kans op een allergische reactie die tot uiting kan komen als spijsverteringsproblemen en/of huidproblemen.
Zak 10 kg
Price
€ 51,95
price per Zak 10 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Prins Procare Hypo-Allergic Adult Lam en Rijst is een hoogwaardige voeding uitermate geschikt voor honden met allergische klachten.

Het gebruik van bepaalde eiwitbronnen zoals lam, beperkt de kans op een allergische reactie die tot uiting kan komen als spijsverteringsproblemen en/of huidproblemen. Daarom is er in deze voeding gebruik gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardig lamsmeel, welke ondersteuning biedt aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. Vezels bevorderen de gezondheid van de darmen. ProCare croque LAMB/RICE bevat tarwegluten vrij.

ProCare croque Lamb/Rice Hypo-Allergicis een ideale voeding voor volwassen honden vanaf 12 maanden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een krokante brok. Altijd vers drinkwater ter beschikking stellen 

Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading