Prima Hageland Donker

Item No. OB 289 02
0 reviews Write a review
Prima Hageland donker 2 kg   zorgt voor een donker grof brood met een vezelige structuur. Broodbakmachine: 500 g Hageland donker, 290 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie Traditionele oven: 500 g Hageland donker, 280 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8
Zak 2 kg
Price
€ 5,70
price per Zak 2 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Prima Hageland donker 2 kg  

zorgt voor een donker grof brood met een vezelige structuur.

Broodbakmachine: 500 g Hageland donker, 290 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie
Traditionele oven: 500 g Hageland donker, 280 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie

  • Weeg alle ingrediënten zorgvuldig af.
  • Meng de gist met de bloem, het water en het zout tot een gladde massa.
  • Tip: Zorg dat het zout niet in aanraking komt met de gist om te vermijden dat het deeg niet rijst.
  • Bol op en laat het deeg +/- 45 min rusten op een warme plaats onder een doek.
  • Plaats het deeg in een bakvorm en laat opnieuw ongeveer 30 min rijzen op
  • een warme plaats onder een doek.
  • Bak het nadien af in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 30 à 40 min.



Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading