Bietenpulp 6 mm

Item No. OG 009 25
Bietenpulp 25 kg is een bijproduct van suikerproductie en is gezuiverd en geperst tot korrels van 6 mm. Het bevat volwaardige vezels door het hoge ruwe celstofgehalte en een goed energieniveau.
Zak 25 kg
Price
€ 14,45
price per Zak 25 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bietenpulp 25 kg

is een bijproduct van suikerproductie en is gezuiverd en geperst tot korrels van 6 mm. Het bevat volwaardige vezels door het hoge ruwe celstofgehalte en een goed energieniveau.

Reviews (1)
  • Goede bietenpulp en super service
    Een tijdje geleden deze bietenpulp gekocht en ik ben zeer tevreden over zowel de service als het product. Na het bestellen was het binnen twee dagen geleverd in Nederland. Via een track en tracé code kon ik precies zien wanneer het zou komen. De bietenpulp zelf zit verpakt in goede stevige zakken. Als je de zak open doet ruikt het erg lekker. Het is makkelijk klaar te maken door gewoon een schep in een emmer te doen en ruim water toe te voegen. De bietenpulp valt erg in de smaakt. Ze eten het graag en de voerbak wordt helemaal uitgeslikt. Ik gebruik de bietenpulp om mijn paarden iets aan te laten komen en dat werkt super goed. Al na een paar weken zie ik resultaat. De volgende keer zou ik zeker weer bestellen.
    Loading
    Loading