Aubichick

Item No. HA 012 20
Aubichick 20 kg is als bodembedekker uitermate geschikt voor kippen. Aubichick is afkomstig uit de binnenzijde van de hennepstengel waardoor het geen scherpe punten bevat en zacht is van structuur. Het heeft een constante kwaliteit en is het hele jaar door verkrijgbaar. Aubichick is een
Zak 20 kg
Price
€ 17,45
price per Zak 20 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Aubichick 20 kg

is als bodembedekker uitermate geschikt voor kippen. Aubichick is afkomstig uit de binnenzijde van de hennepstengel waardoor het geen scherpe punten bevat en zacht is van structuur. Het heeft een constante kwaliteit en is het hele jaar door verkrijgbaar. Aubichick is een hennepproduct dat snel afbreekt tot een vruchtbare humus waardoor het slechts een minimale hoeveelheid mestvolume creëert. Het absorbeert uitstekend: 12 keer meer vocht dan stro en 4 keer meer dan houtkrullen. Daarnaast houdt het geuren vast en is het absoluut niet stoffig. 
Attachments
Reviews (2)
  • Ideale bedekking
    Ideale bedekking, of het nu in het kippen nachthok, of in de eendeverblijf is. Maak niet uit, ik vind het proper en heel fijn spul om mee te werken , het kan zo in de groene container of op de composthoop ,. En onze dieren vinden het ook fijn. Bij zaagsel deden ze meestal niezen. Bij dit zijn ze tevreden. Top kwaliteit en niet duur.
  • super droog en cosie
    al onze neerhofdieren van konijn tot kip hebben deze bodembedekker in het hok. dit product is veel zuiniger in gebruik dan andere bodembedekkers, het neemt enorm veel vocht op en blijft goed liggen. Eveneens composteert het zeer snel. Topproduct , onze veestapel is er dol op.
    Loading
    Loading