Vividerm Agrofibre vlas

Artikel-Nr. HA 050 01
Vlas Agrofibre 20 kg is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en
St 20 kg
Preis
€ 8,30
Preis per St 20 kg
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

Vlas Agrofibre 20 kg

is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en andere onreinheden. 

Agrofibre wordt gedesinfecteerd met een mengeling van etherische oliën (bactericide / fungicide) en geparfumeerd met Eucalyptus etherische olie om de typische geur van de vlaslemen te neutraliseren. De Eucalyptus verspreidt een frisse geur in de stal en heeft een heilzame invloed op de ademhaling van uw paard. We verpakken in niet doorschijnende zakken om de afbraak van de etherische olie (lichtgevoelig) te voorkomen. 
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
    Laden
    Laden