Rabby Breed

Artikel-Nr. VD 082 20
Rabby Breed 20 kg zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem. Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een
Zak 20 kg
Preis
€ 11,75
Preis per Zak 20 kg
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

Rabby Breed 20 kg

zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.

Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een formule die niet prijsgericht maar kwaliteitgericht is, in het belang van de gezondheid en goede ontwikkeling van jongen en prima conditie van fokdieren. Er worden enkel en alleen hoogwaardige A grondstoffen geselecteerd maar ook een nieuwe specifieke manier van produceren bedacht zodat de waarden van vitaminen en eiwitten niet verloren gaan. 

Na een testperiode van enkele maanden zijn verbluffende resultaten behaald. Door het hoog en juiste vezelgehalte, juiste eiwitbronnen en toegevoegde probiotica wordt het immuunsysteem sterk verbeterd zodanig dat bacteriële en parasitaire aandoeningen dikwijls al op heel jonge leeftijd (3 a 4 weken ouderdom) bijna helemaal uitgesloten worden. De jongen zijn veel sterker en beter ontwikkeld op speenleeftijd (6weken), de voedsters blijven beter in conditie en leveren meer melk aan de jongen. Ook wordt  aan de aangename zijde van het verhaal gedacht voor het dier en worden de biks op een natuurlijke manier lekker geurend en smakelijkgemaakt zodat ze vlot worden opgenomen.

Het voer is specifiek gemaakt voor drachtige en zogende voedsters , en voor hun jongen tot 4 à 5 maanden leeftijd. Het is heel noodzakelijk om jonge konijnen van kwalitatieve biks te voorzien om de groei en ontwikkeling van het gestel en ook ontwikkeling spijsvertering in goede banen te leiden. Daarna kan er overgeschakeld worden op Mijten Rabby Balance.


Attachments
Bewertungen (7)
 • super
  super voer voor de konijnen! mijn konijn heeft het heel graag.
 • Prima voer
  Sinds ik overgestapt ben naar Mijten breed zien mijn konijnen er veel beter uit
 • Prima
  Correcte beschrijving en snelle levering!
 • Super kwaliteit
  Na maanden te zoeken hoe ik mijn Franse hangoren toch tevreden kon stellen met degelijk betaalbare biks kreeg ik de raad van iemand om Mijten te proberen .Ik had enkele nestjes gehad en toen ik op mijten breed overschakelde zag ik het verschil bij mijn jongen . Ze zijn steviger in lichaamsbouw . Voedster die ik wil laten paren krijgen 3 weken op voorhand de breed biks al Op 6 maand schakel ik dan over op balance. Ook ben ik een werknemer heel dankbaar die mij raad geeft . Ik zie echt duidelijk het verschil bij mijn Fransjes.
 • Goede resultaten
  Voer deze korrel nu iets meer dan een jaar. De konijnen zijn er dol op. Dit jaar op tentoonstelling ook behoorlijke resultaten behaald. Het idee die achter deze voeding steekt is voor mij ook heel belangrijk. Goede gezonde natuurlijke grondstoffen die ook nog eens goed verteerbaar zijn. Ook word er steeds onderzoek gedaan om de korrel te verbeteren. Deze korrel is koud geperst om geen afbreuk te doen aan de voedingswaarde, waardoor in het begin nogal veel stof aanwezig was. Op dat vlak zijn al serieuze stappen vooruit gezet om dit probleem op te lossen. Kort samengevat ik en vooral mijn konijnen zijn hier zeer tevreden over.
 • Betere ontwikkeling
  Tegenwoordig laat ik bijna al jonkies met 8 weken enten door onze dierenarts. Bij het laatste nestje viel hem meteen op dat ze groter en steviger / beter ontwikkeld waren als normaal. Dat was het eerste nestje dat met Rabby Breed is groot gebracht. Toen we hem dat vertelden, was zijn commentaar: ‘niets meer aan veranderen’. Review gegeven door: Henk Tillie van www.konijnentuinagiora.nl
 • Duidelijk verschil
  Ik heb een nestje 5ling van een Siam voedster en deze jongen ontwikkelen zich duidelijk beter, ze zijn voller en steviger. Alle konijnen eten deze brokjes erg graag en wat me opvalt, is dat ze zich niet eindeloos vol-eten met deze brokjes: vol is vol. Ik ben gelijk begonnen met alle konijnen meer brokjes te geven, inmiddels zijn ze verzadigd en eten ze dagelijks weer een kleiner portie, dan in het begin, ze hebben duidelijk een balans gevonden. In een korte tijd, al veel goede ervaringen, ik wil dit voer dolgraag blijven geven!!
  Laden
  Laden