Hippalgo Gerstenmix

Artikel-Nr. VP 012 20
Gerstenmix 20 kg Sehr gehaltvolles Müsli ohne Hafer Da dieses Müsli keinen Hafer enthält, sorgt eine Kombination aus Gerste und Dinkel für Kraft und Energie. Das steigert die Leistungsfähigkeit, Ihr Pferd bleibt dabei aber gelassen und durchlässig. Für? Erwachsene und heranwachsende
Zak 20 kg
Preis
€ 12,50
Preis per Zak 20 kg
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

Gerstenmix 20 kg

Sehr gehaltvolles Müsli ohne Hafer

Da dieses Müsli keinen Hafer enthält, sorgt eine Kombination aus Gerste und Dinkel für Kraft und Energie. Das steigert die Leistungsfähigkeit, Ihr Pferd bleibt dabei aber gelassen und durchlässig.

Für?

Erwachsene und heranwachsende Freizeit- und Sportpferde.

Bewertungen (5)
 • Kwalitatief hoogstaand allround voeder
  Ik ben geen fan van geperste korrel dus ging ik jaren geleden op zoek naar een muesli die evenwichtig is samengesteld en welke als basisvoer kon dienen. Het gegeven dat er geen haver in verwerkt zit, merk je wezen niet bij paarden die niet zwaar in de inspanning moeten gaan. Ik vul wel nog aan met bieten en hooi en dagelijkse weidegang. Resultaat : ze blinken letterlijk in hun vel ! Topproduct op natuurlijke basis en door de verpakking blijft de muesli ook langer 'vers'.
 • Prima voer voor mijn recreatiepaarden
  Ik zocht basisvoer voor mijn recreatie paarden, echter ben ik niet zo fan van de standaard geperste brok. Ik wil graag zien wat er precies in zit en dat is bij deze gelukt. Dit is een perfecte muesli waarmee ik mijn paarden van jong tot oud in prima conditie houd. Daarnaast vinden ze het heerlijk en likken ze hun voerbak helemaal leeg.
 • Prima voer voor mijn recreatiepaarden
  Ik zocht basisvoer voor mijn recreatie paarden, echter ben ik niet zo fan van de standaard geperste brok. Ik wil graag zien wat er precies in zit en dat is bij deze gelukt. Dit is een perfecte muesli waarmee ik mijn paarden van jong tot oud in prima conditie houd. Daarnaast vinden ze het heerlijk en likken ze hun voerbak helemaal leeg. Het zou wel fijn zijn als de prijs van dit voer ietsje naar beneden zou gaan. Via de wederverkoper was het namelijk goedkoper.
 • Perfecte mix
  Onze paarden zijn moeilijk 'vet' te krijgen. We zijn dan aan al onze paarden gerstemix beginnen voederen en de paarden zijn sindsdien mooi bijgekomen. Bovendien blinken ze heel hard en voelen ze zich 1 voor 1 tiptop. Wij zijn heel tevreden van dit voer dat bovendien geen parfum of bewaarmiddelen bevat.
 • Beste voeder voor elk type paard
  Wij zijn heel blij met dit eten. We hebben verschillende paarden aan huis staan die in principe allemaal een andere voeding nodig zouden hebben. Twee jaar geleden probeerde we dit voeder uit wat voor elk paard een uitstekend bleek te werken. Veel handiger dan voor elk paard een aparte zak voeder te voorzien!
  Laden
  Laden