Hippalgo Body Builder

Artikel-Nr. HA 295 15
Bodybuilder 15kg Verbessert den Muskelaufbau, fördert die glatte Muskulatur und steigert die Kondition des Pferdes. Bodybuilder ist ein außergewöhnliches Futterergänzungsmittel, das hauptsächlich aus Reiskleie besteht. Reiskleie ist bekannt für ihre beruhigende Wirkung auf die Verdauung, was auf
Zak 15 kg
Preis
€ 22,10
Preis per Zak 15 kg
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

Bodybuilder 15kg


Verbessert den Muskelaufbau, fördert die glatte Muskulatur und steigert die Kondition des Pferdes.


Bodybuilder ist ein außergewöhnliches Futterergänzungsmittel, das hauptsächlich aus Reiskleie besteht. Reiskleie ist bekannt für ihre beruhigende Wirkung auf die Verdauung, was auf den niedrigen Zucker- und Stärkegehalt und den hohen Gehalt an Pflanzenfetten zurückzufuhren ist.

Pferde mit geringer Bemuskelung oder einer verminderten Kondition;

Zur Vorbereitung von Fohlen für die Fohlenschau oder für Pferde vor der Körung;

Junge Pferde im Training;

Zur Regeneration nach einer Verletzungspause.

Anwendung?

Das Ergänzungsfutter dem täglichen Kraftfutter beimengen

Pferd: 500 g;

Pony: 300 g.

Der wichtigste Inhaltsstoff von Reiskleie ist Gamma-Oryzanol.

Es steigert die Regenerationsfähigkeit, sorgt für kräftige Muskeln und verringert die Muskelsteifheit nach der Arbeit.

Bewertungen (17)
 • Body builder
  Erg tevreden met de bodybuilder. Ik gebruik het nu ca. een half jaar voor mijn Friese ruin van 10 die ik op Z niveau train. Hij miste energie en glans en herstelde niet zo goed na een training. Inmiddels zit hij super in zijn vel en is hij ook een stuk vrolijker zonder heet te worden tijdens het rijden.
 • goede ondersteuning voor het oudere dier
  ik geef het aan mijn twee oude pony’s en merk dat ze net even wat ronder en voller zijn. merk zeker dat ze wat opgewekter zijn en beter in hun vel. ben een tevreden gebruiker!
 • body builder
  ons paard doet het er heel goed op de spieren blijven netjes op pijl en ze word er niet heet van. omdat je er niet veel van hoeft te geven doe je lang met de zak
 • Het product doet wat hij zegt en beoogt
  Ik heb 2 zakken gebruikt. De merrie had geen bespiering . Nu ziet ze gespierd en prachtig uit. Rijden gaat goed en ze zit goed in haar vel. Zij vindt de brokken heerlijk. Dus maakt mij een blijde tevreden klant en krijgt dat wat het product zegt wat het doet.
 • Heel goed supplement
  Mijn paard had het wat lastig kwestie spieropbouw en had daardoor wat problemen bij bepaalde trainingsoefeningen. Sinds hij dit neemt is hij enorm soepel en is meer vooruit( niet frisser), maar loopt constanter en heeft het niet zo lastig. Hij kan er duidelijk beter tegen nu dankzij bodybuilder. Hij is nu ook voller, daarom niet dikker, maar echt wel gespierder. Is iets wat echt werkt!!
 • Het beste supplement
  Mijn paard had heel veel moeite met het ontwikkelen van spieren, ondanks het bijvoeren van allerlei sportbrokken en supplementen. Hij werd er alleen maar dik van en niet gespierd. Tot dat ik Body Builder ging voeren. Nu staat hij er op en top bij, mooi gespierd, maar niet te dik. Heel blij met dit spul!
 • Top spul
  Mijn 6 jarige paard stond even een maand stil en voerde dit bij na het rijden en zag gewoon al in 2 weken verschil! Ongelofelijk! Super te vreden en wil geen andere bodybuilder🙂.
 • Fijn product
  Het houdt mijn paard met ataxie sterk waardoor hij minder hinder van zijn ataxie ondervind. Ik heb mijn paard vanaf het moment dat ik het voer in spieropbouw zien groeien en hij is nu en mooi gespierd paard geworden. Ik voer dit product nu een maand of 3
 • Body Builder
  Ik geef mijn ranke merrie sinds anderhalf jaar BB in de hoeveelheid van 300 tot 500 gr per dag. Ik ben echt zeer tevreden, over spieropbouw en ook het voller blijven van haar lijf. Topproduct voor mijn 'Spring in t veld' BWP merrie
 • Prima toevoeging om mijn ouwetje goed in vlees en spieren te houden
  Mijn oude paard van 24 krijgt dit al jaren bijgevoerd. Hij blijft daardoor goed gespierd en lijkt het werk ook nog prima aan te kunnen. Normaal een tut met toevoegingen in zijn eten,eet hij deze korrels altijd met smaak op. Ik zal het blijven voeren tot zijn einde !!
 • Topproduct
  Het is dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven. Ik schrijf normaal nooit recensies, maar dit product is het waard. Ik voer het aan 4 paarden, 2 dressuurpaarden die serieus aan het werk zijn, 1 jong dier en 1 revaliderende senior. Alle paarden zijn zichtbaar vooruit gegaan, vooral bij de dressuurpaarden merk je dat de spieropbouw beter is, 1 dier heeft moeite om op gewicht te blijven, en is nu een perfect op gewicht. Het jonge dier zit perfect in zijn velletje en het revaliderend paard vaart er ook wel bij. Uiteraard is dit in combinatie met voldoende ruwvoer en correcte training, maar ik ben om. Ook prijstechnisch is het interessant, als ik het vergelijk met alle supplementen die ik eerder voerde. Al deze supplementen zijn de deur uit, ik voer alleen nog elektrolyten bij na de training. In 1 woord TOPspul!
 • resultaat
  ik voer dit product nu 2 maand, na het eerste zakje voer zag ik dat mijn paard er beter van werd. Hij kwam wat aan in spierkracht en zijn prestaties gingen ook vooruit. Nu is bij mijn paard ataxie geconstateerd, en doordat ik dit voer en op de juiste manier train wordt hij steeds een beetje beter. Ik beveel dit product zeker aan.
 • Doet wat het moet doen
  Fijn product dat de spieropbouw en -onderhoud goed verzorgt van mijn 23-jarige. Hij eet het goed en het voert zuinig. Laatste levering bleek deels beschadigd en na melding nu net een nieuwe zak ontvangen. Perfecte service dus ook nog eens !!
 • SUPER PRODUCT
  Nadat mijn twee Arabiertjes een zware leverbotinfectie opgelopen hadden, waren ze net voor en tijdens de behandeling graatmager. Het lukte wel om hen te doen bijkomen eens de behandelingen achter de rug waren en de parasiet verdwenen was, maar de BB gaf echt een duidelijk verschil. Paarden zijn bijna terug op gewicht, spieren worden dag na dag duidelijker zichtbaar, ze zijn vrolijk en showy. Ik ben absoluut fan!
 • ik zit nu erg goed in mijn vel en dat allemaal dankzij Hippalgo Bodybuilder van Mijten.
  Ik ben Delicia een merrie van 5 jaar die insuline resistent is(suiker heeft).Verder ben ik wat hypermobiel, had wel eens een wervel die verkeerd zat en kon moeilijk opstartten met werken dat ik zelfs wel eens staakte. Daarom heeft mijn vrouwtje toen bedacht dat ik een supplement voor mijn spieren moest krijgen maar dat moest wel zonder suiker zijn! Dat is toen Bodybuilder van Mijten geworden en ik mocht het nog testen ook. Ik vind het erg lekker zelfs toen ik tussendoor nog droes heb gehad en zeker 100kg was afgevallen was ik na ongeveer 2 weken weer aardig op gewicht. Ik nu goed gespierd, ik staak niet meer, start nu goed op en blijven mijn wervels op hun plek zitten. ik zit nu erg goed in mijn vel en dat allemaal dankzij Bodybuilder van Mijten. Ik raad het iedereen aan met soortgelijke klachten bij jou paard. Linda en Delicia
 • Top product
  Ik was een van de gelukkige die Body Builder mocht uitproberen bij mijn dressuurpaard. Ondanks dat ik sceptisch was ben ik om. Mijn paard is veel losser, zit beter in zijn vel en zijn spieren zijn gegroeid. De eerste 3 weken merkte ik alleen dat de ontlasting beter werd. Daarna merkte ik dat het losrijden soepeler ging. Het resultaat mag er zijn. En mijn paard werd niet heter of frisser. Top product!
 • Verbluffend resultaat
  Wij hebben op 7 december jl contact gehad over de Hippalgo body builder in combinatie met de optiform. Ik wilde even laten weten dat, na krap een maand, het resultaat verbluffend is! 😊 Mijn paard was ziek geweest (serieuze bloedworminfectie), at zn hooi niet altijd goed, was veel te mager en de bespiering op zn achterhand was zo goed als verdwenen. Deze week is mijn veearts langs geweest, die had hem ongeveer 3 maanden niet gezien. Hij was verrast door de verbetering en dacht dat het paard al zeker 60 kg was aangekomen! Hoe blij kun je zijn 😃
  Laden
  Laden