Arion Fresh Cat Sensitive

Artikel-Nr. HP 400 12
Arion Fresh Cat Sensitive 12 kg is een heerlijke, licht verteerbare voeding voor katten met een gevoelige spijsvertering.  Immuunsysteem Katten gaan vaak op avontuur, en moeten dus kunnen rekenen op een sterk immuunsysteem. Om hen optimaal te ondersteunen, zit ARION Fresh Adult Cat Sensitive
Zak 12 kg
Preis
€ 39,50
Preis per Zak 12 kg
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

Arion Fresh Cat Sensitive 12 kg

is een heerlijke, licht verteerbare voeding voor katten met een gevoelige spijsvertering. 

Immuunsysteem
Katten gaan vaak op avontuur, en moeten dus kunnen rekenen op een sterk immuunsysteem. Om hen optimaal te ondersteunen, zit ARION Fresh Adult Cat Sensitive boordevol essentiële bouwstenen die hun immuniteit een extra duwtje in de rug geven. Zo werd de voeding verrijkt met gist en een goede dosis antioxidanten in de vorm van zink en vitamine E.

Overgevoeligheid
Katten kunnen gevoelig zijn aan specifieke ingrediënten, een overgevoeligheid die zich vaak uit in symptomen als jeuk, haaruitval of maagdarmklachten. In de meeste gevallen is de boosdoener een specifiek dierlijk eiwit. Door slechts één
type dierlijk eiwit te gebruiken - de combinatie van verse en gedroogde kip - verlagen we de kans op een overgevoeligheidsreactie.

Huid en vacht
De vacht van je kat geeft een goed beeld van haar algemene gezondheid. ARION Fresh Adult Cat Sensitive is verrijkt met voedingsstoffen als lijnzaad, zink en biotine om haar vacht in topvorm te houden. Bovendien beperkt onze unieke formule met slechts één dierlijk eiwit de kans op overgevoeligheidsreacties zoals jeuk en haaruitval.

Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
    Laden
    Laden