Mijten duivenvoeders

De kracht van een duif schuilt in haar voeding

Puur de paardenkracht uit de natuur

Breng de natuur op het hok!

Dat was het hoofddoel bij de ontwikkeling van ons gamma duivenvoeders.
Een duif voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde voeding. Dat wil zeggen: bij een voeding die zeer nauw aanleunt bij datgene vanuit zijn natuurlijk milieu.
Voeders van verkeerde, niet evenwichtige samenstellingen hebben directe gevolgen op de gezondheid en prestaties van uw duiven. Daarom moet elke voeding volledig uitgebalanceerd zijn.
Ver doorgedreven onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot een unieke samenstelling.

Al onze mengelingen zijn constant samengesteld uit een met zorg geselecteerde natuurlijke grondstoffen, die een gevarieerd buffet vormen voor elke duif, ook voor die van U.


De perfectie zit in de strenge selectie

Al onze grondstoffen worden met de grootste nauwkeurigheid geselecteerd en volgens een eigen ontwikkeld fabricatieproces geproduceerd. Hierbij besteden wij bijzonder veel aandacht aan de waardevolle afwerking van onze duivenvoeders. Alleen op die manier kunnen wij de natuurlijke voedingselementen maximaal benutten.
Door zijn rijke en veelzijdige samenstelling bekomen wij duivenvoeders met een uitzonderlijk hoge opneembaarheid van alle fysiologische voedingselementen en een uitzonderlijke kiemkracht. Dit resulteert in gezonde duiven met een grote werklust. Al deze mengeling zijn keuring verpakt in zakken van 20 of 25 kg.

Duiven houden is en blijft een bijzonder boeiende hobby. Denk er nochtans steeds aan dat U te doen heeft met levende wezens die voor hun gezondheid en welzijn van U afhangen. Geef ze daarom de juiste voeding, zij zullen U rijkelijk belonen met succesvolle prestaties